fbpx

Здравейте, казвам се В.М. от София и страдам от розацея от 8 години.

С времето, въпреки лечението с различни мазила, състоянието ми беше на приливи и отливи. След раждането на детето ми, от целия стрес и бушуващите хормони, нещата станаха неконтролируеми – освен червенини по лицето ми, избиха и болезнени пъпки.

Нямаше как да пия антибиотици, тъй като кърмех. Консултациите с дерматолози не доведоха до решение на проблема, никой не се сети за лечение с пробиотик. Само ми обясняваха как трябва да спра да кърмя, за да започна лечение. Затова реших да пробвам алтернативен начин на лечение. Започнах да правя свое проучване и така стигнах до Омни-Биотик 6.

Видях, че Омни-Биотик има позитивни отзиви при случаи на дерматити и други хронични заболявания. Първата седмица след приема забелязах как червенините се успокояват, а някои от пъпките завяхват.

Битката продължи 4 месеца до пълното изчезване. Кожата ми е по-еластична, сияе и няма помен от това ужасно състояние, в което се намираше преди.

Много рядко, след дълго носене на маска, имам леко зачервяване и рядко пъпчица. Продължавам да пия Омни-Биотик 6 вече шести месец. Освен че ми помогна за лицето, стомахът ми се чувства по-добре, а явно и подобрява състоянието на женските органи. Направих си цитонамазка преди и след прием 5 месеца и от втора група съм станала първа.

С радост споделям с вас тези резултати, защото знам колко е трудна борбата и ще се радвам ако успея да помогна и на други страдащи от Розацея и подобни заболявания.

Омни-Биотик 6 в помощ при Розацея – обратна връзка от пациент

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *