fbpx

ОМНИ‑БИОТИК® ПАУЪР – Енергия от червата

Силното натоварване в ежедневието, независимо дали на работа или по време на спорт, може да натовари червата и енергийния баланс и да доведе до повишена чувствителност към инфекции. Тогава е препоръчително да се допълни чревната флора с научно тествани бактериални щамове.

Как действа?

Състав

Какво съдържа ОМНИ-БИОТИК® ПАУЪР?

ОМНИ-БИОТИК® ПАУЪР съдържа 10 милиарда бактерии на саше от 6 специално подбрани бактериални щама, които са комбинирани на базатана научни изследвания.

Употреба

1 път дневно разтворете 1 саше ОМНИ-БИОТИК® ПАУЪР (= 4 г) в около 100 ml вода, изчакайте поне 1 минута за активиране, разбъркайте отново и тогава изпийте. Препоръчително е да се приема на празен стомах.

Разбъркайте 1 саше ОМНИ-БИОТИК® ПАУЪР (= 4 g) в oколо 100 ml вода веднъж на ден, изчакайте поне 1 минута да се активира, разбъркайте отново и след това изпийте. Препоръчително е да се приема на празен стомах. Препоръчва се по-продължителна употреба на ОМНИ-БИОТИК® ПАУЪР, поне 6 месеца.

Препоръчва се използването на ОМНИ-БИОТИК® ПАУЪР най-малко 6 месеца, по-продължителната употреба е изпробвана и целесъобразна особено при продължително натоварване. Много спортисти и мениджъри, но също и жени с допълнително натоварване от своята професия, семейство и спорт, никога повече няма да искат да останат без ОМНИ-БИОТИК® ПАУЪР!

Тъй като ОМНИ-БИОТИК® ПАУЪР има в състава си само естествени за човека чревни бактерии, той е подходящ за употреба по време на бременност и кърмене. Една доза (=4g) има в състава си смес от 10 милиарда бактерии от 6 специално подбрани бакнериални щама:

  • Enterococcus faecium W54 Lactococcus lactis W58
  • Lactobacillus acidophilus W22 Bifidobacterium bifidum W23
  • Lactobacillus brevis W63 Bifidobacterium lactis W51

В ОМНИ-БИОТИК® ПАУЪР няма животински белтък, глутен, мая и лактоза и е подходящ за прием от хора с алергия към мляко.

Полезни статии от нашия блог: