fbpx

Често майките споделят с нас колко е помогнала пробиотичната комбинация Омни-Биотик Панда за здравето на техните новородени и малки деца, а ние сме изключително щастливи, когато можем да споделим с вас техните преживявания и позитивен опит. Днес ви представяме историята на М.Р., която е била дарена не с едно, а с две прекрасни бебчета-близнаци.

По време на бременността здравословното ѝ състояние се усложнява, което от своя страна не позволява естествено раждане. Затова лекарите пристъпват към цезарово сечение в осмия месец от бременността, което налага преждевременно родените ѝ дечица да бъдат поставени в кувьоз.

Лекарите препоръчват Омни-Биотик Панда, за да компенсират липсата на полезните бактерии, с които иначе децата биха се срещнали в родилния канал на майка си и да спомогнат за доброто развитие на чревната флора на бебетата. Трите щама, съдържащи се в Омни Биотик Панда, са доказано сред първите и най-важни заселници на детския чревен микробиом, които гарантират оптималното развитие на една адекватна имунна система, правилно функциониращ стомашно-чревен тракт и намалява шанса за проява на алергични реакции.

Бебчетата са приемали Омни-Биотик Панда от първия ден на раждането си до шестия месец. Майка им споделя, че е изключително доволна от пробиотика и че бебчетата не са изпитвали затруднения с изхождането или каквато и да било хранителна непоносимост.

„Давам го винаги, когато имат проблем с коремчето, а и при грипове, и досега не ни е предал. Препоръчвам го на всеки.“ –
споделя М.Р.


Омни-Биотик Панда в помощ на младата майка