fbpx

Соня Петкова е счетоводител по професия и майка на две деца – Ванеса на 2 г. и 10 м., родена в 40 г.с. и кърмена до 1 г.; Тея на 7 м, родена в 33 г.с., която все още кърми.

„Започнах да приемам Омни-Биотик Панда около 31 г.с. от бременността си с моята по-малка дъщеря Тея. Не успях да изпия дори една опакова, защото тя побърза да се появи на бял свят. Близо месец беше в болница. Започнах да й давам препарата от момента, в който се прибра вкъщи, продължавам и до днес. Ето и разликите, които съм забелязала в поведението и реакциите при двете деца.

Бебешко акне – около 40 дни бузите на Ванеса бяха обсипани със ситни пъпчици, при Тея изобщо липсваше подобен проблем. Хранила съм се нормално и с двете, не съм избягвала храни-алергени, консумирала съм ги в разумни количества. Важно е да спомена, че дори в болницата Тея се е хранила с кърма, която съм носила всеки ден.

Колики – проблемът на всички бебета. Не мога да кажа, че Ванеса е била със силни колики, но известно време приема препарат за тях. При Тея не съм забелязала да свива крачета, да плаче без причина, да има прекалено много газове, напротив – много спокойно бебе. Не съм й давала нищо срещу колики, само сутрин едно прахче Омни-Биотик Панда.

Периодът на захранване – едни от първите храни на бебетата в нашия регион са картоф и ориз, двете силно запичащи. Поради това много бебета трудно се изхождат през този период. Това си е стрес за бебето и за майката. Бебе Ванеса много се измъчи, докато при Тея нямаме подобни трудности.”

Опитът на една майка с Омни-Биотик Панда

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *