Скъпи партньори и приятели,

Наскоро неприятна новина разтърси ежедневието ни. Наш много скъп колега води неравна битка за живота си с коварно заболяване и има нужда от подкрепата на всеки един от нас.

Проф. д-р Ваня Недкова Недкова-Коларова, д.м. е посветилa живота си в грижа за най-малките пациенти и всички, които я познаваме, знаем че това е мисията на живота ѝ – призвание, което тя изпълнява с изключителна отдаденост, професионализъм и любов.

Сега със същата сила и решителност, с която се бори за всеки свои пациент, д-р Недкова трябва да се пребори за живота си. Всички знаем, че битката е тежка и без подкрепа човек не може да извърви този път сам.

Ние от Ведра Интернешънъл заставаме зад д-р Недкова и освен своята морална подкрепа и горещи молитви, започваме дарителска кампания, с която да помогнем на нея и семейството ѝ в този труден момент. Нашата дълбока убеденост е, че спасявайки този уникален български специалист, ние ще помогнем да бъдат спасени много детски животи.

В рамките на кампанията, за всеки предписан, препоръчан и закупен пробиотик Омни-Биотик Панда – 1лв. ще бъде превеждан по сметка в полза на д-р Недкова и нейното лечение.

Искаме да апелираме към всеки един от вас да се включи в нашето начинание и с общи усилия да вдъхнем надежда и вяра на нашия скъп колега, че този път, макар и труден, може да бъде извървян и това ще отмине и по-добри времена предстоят.