fbpx

Мигрената е истински неприятно състояние, което трудно може да се опише. Факт е, че тя намалява качеството на живот на много хора и в тези дни те се чувстват неработоспособни.

Аз самата също имах мигренозни пристъпи от години. При мен те са свързани с месечния цикъл и са основно на хормонална основа, което ги прави и най-трудно повлияващи се.

През годините съм правила много хормонални изследвания и въпреки, че всече всичко е в норма, мигрената продължаваше да е мой спътник в тези дни от месеца. Хубавото, ако може да се каже, че има такова в случая, беше това, че поне бях подготвена кога точно да я очаквам и зареждах чантата си с обезболяващи. Те за съжаление обаче имаха спорен и краткотраен ефект.

Когато получих предложението да пробвам Омни – Биотик Мигра подходих леко скептично. Макар и да имам немалък опит с пробиотиците и да съм се уверявала многократно в тяхното положително действие при редица проблеми, някак ми беше трудно да повярвам, че само пробиотик може да се справи с толкова тежко състояние на болка и дискомфорт.

Все пак започнах ежедневния прием на продукта и бях твърдо решена да му дам шанс.

Още след първия месец прием усетих леко облекчение на симптомите, но не бях сигурна дали мога да го отдам изцяло на Омнибиотик Мигра. Когато на втория месец болката беше значително по-слаба и лесно контролируема с обезболяващо, вече знаех, че подобрението е реално и вече факт.

Третият месец премина без никаква болка. Това за мен беше вече изключителна изненада. Продължих и след това ежедневния прием на Мигра. През четвъртия месец имах съвсем леко неразположение за не повече от 40 минути, което премина без никакви лекарства. А оттогава до ден днешен, вече 7 месеца след първоначалния ми досег с Омнибиотик Мигра, не съм имала нито един мигренозен пристъп.

Препоръчвам продукта с чиста съвест! Тук например можете да видите първото ми видео с моята приятелка Ева, която също успешно се справи с дискомфорта в главата:

Положителните ефекти от продукта са и още – значително намаля подуването на корема и дискомфорта не само в тези дни от месеца, но и по принцип. Забелязвам значително намаляване на кожните възпаления по лицето, които също са свързани с месечния цикъл.

Смело мога да кажа, че усещам значително подобрение на качеството си на живот и буквално се чувствам сякаш си спечелих цели два дни на месец, с които допреди това не разполагах пълноценно.

Топли поздрави!

Адри

опитай с промо код – adrimigra и вземи допълнителна отстъпка
Моята бивша мигрена

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *