fbpx

Ние от Омни-Биотик сме изключително щастливи, когато пациенти споделят колко добре се чувстват, когато приемат нашите специфични пробиотични комбинации и бързаме да споделим с вас позитивната обратна връзка, която получихме от И.С. на 38 години.

Пациентът страда от ГЕРБ* (гастроезофагеална рефлуксна болест), и Синдром на Жилбер** от около 30-годишна възраст и с времето е опитал всякакви средства – алое продукти, скъпи пробиотици на различни производители, също така и билки и билкови тинктури, но без особен ефект. Използва ИПП (инхибитори на протонната помпа) за потискане на киселините в стомаха, но споделя, че “те както помагат, така и вредят” и от тях забелязва намаляване на храносмилането, запек, пукане на червата, газове.

За Омни-Биотик разбира от рекламите по телевизията и в интернет. При един от прегледите при специалист, отново заради проблеми със стомаха и червата – пукане на червата и газове, той му препоръчва да направи терапия по следната схема: 5 дни прием на Омни-Биотик 10 и след това 6 месеца прием на Омни-Биотик Стрес Рипеър, като последния може да бъде сменян с Омни-Биотик 6 през месец;

И. С. споделя:

“Разбира се имах съмнения. Казах си „Да, бе, да, само ще ми вземат парите“, но когато даде резултат се изненадах. Използвам го вече втори месец. Още на шестата доза Омни-Биотик Стрес Рипеър симптомите намаляха значително, вече почти не усещам къркорене и пукане, чувствам се далеч по-добре. От време на време го сменям с Омни-Биотик 6.”

“Да, възнамерявам да го ползвам още дълго време и със сигурност ще го препоръчам на приятели. Смело мога да кажа, че това е моят пробиотик. Благодаря!”

*ГЕРБ (гастроезофагеална рефлуксна болест) – Въпреки че думата „киселини“ често се изпозлва за описване на различни оплаквания от страна на храносмилателната система, от медицинска гледна точка това е симптом на гастроезофагеална рефлуксна болест. При това състояние има рефлукс или „връщане“ на киселина от стомаха в хранопровода. „Киселините“ се усещат като грубо парещо чувство в гърдите или точно под шията. Други симптоми са повръщане, трудно преглъщане, хронична кашлица или свиркане в гърдите.

**Синдром на Жилбер – Синдром на Жилбер (понякога наричан Синдром на Гилбърт) е генетично заболяване, което се среща сравнително често и може да причини епизоди на слаба жълтеница, тъй като тялото не успява да разрушава достатъчно бързо билирубина – багрило, което се освобождава в черния дроб при разрушаването на червените кръвни клетки. Когато в тялото се натрупа билирубин, пациентът развива жълтеница. Синдромът на Жилбер се среща при около един от 15 души и се дължи на повреден ген, който прави ензима, разрушаващ билирубина в черния дроб, по-малко ефикасен.

Мъж, страдащ от рефлукс и синдром на Жилбер, се справя с Омни-Биотик Стрес Рипеър

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *