fbpx

До края на 2021 година можете да се възползвате от специалната акция за Омни-Биотик Панда, в която можете да получите 1 безплатна опаковка!

Ще приемате Омни-Биотик Панда за по-продължително време? Тогава нашата акция е именно за вас! Ако закупите 10 опаковки Омни-Биотик Панда, изрежете баркодовете от кутиите, залепите ги в нашия специален промоционален талон и попълните в него нужната информация, ще можете да получите 1 безплатна опаковка от продукта като бонус.

Търсете талоните за отстъпка в кутиите на продукта в аптечната мрежа, а за ваше улеснение, сега можете да изтеглите талона и от нашия уебсайт от бутона по-долу. Попълненият талон можете да предоставите в удобна за вас аптека, за да получите своята безплатна опаковка. Подробните условия можете да прочетете в самия талон, а ако имате въпроси, не се притеснявайте да ни ги зададете през контактната форма на сайта.

Омни-Биотик Панда е пробиотик за майката и бебето от първия ден на раждането. Съдържа комбинация от 3 специално подбрани бактериални щама с високоспецифични функции, които спомагат за жизненоважната популация от бактерии в детските черва и за съзряването на имунната система на детето. Не само това, доказано е в проучвания, че тези щамове са полезни, когато съществува фамилна обремененост с алергии или се налага раждане със секцио. Омни-Биотик Панда може да бъде помощник при запек на бъдещите майки и децата им, както и при колики при бебчетата.

Омни-Биотик Панда предоставя възможност за предпазване от атопични прояви, ако е прилаган преди и след раждането. Omni-Biotic Panda се препоръчва и специално при чувствителни възрастни хора. Особено добри са опитите в областта на високата степен на поносимост към храни, както и в областта на онкологията след химиотерапия или лъчетерапия.

Прочети повече за Omni-Biotic Panda

Акция за лоялни клиенти за Омни-Биотик Панда