fbpx

До края на 2020 година можете да се възползвате от специалната акция за Омни-Биотик 6, в която можете да получите 1 безплатна опаковка!

Търсете талоните за отстъпка в кутиите на Омни-Биотик 6 в аптечната мрежа, а за ваше улеснение, сега можете да изтеглите талона и от нашия уебсайт от бутона по-долу. За да участвате в акцията, трябва да изрежете баркодовете на 5 опаковки Омни-Биотик 6, да ги залепите в талона и да попълните нужната информация. Попълненият талон можете да предоставите в удобна за вас аптека, за да получите своята безплатна опаковка. Подробните условия можете да прочетете в самия талон, а ако имате въпроси, не се притеснявайте да ни ги зададете през контактната форма на сайта.

Omni-Biotic 6 е доказал своята способност да поддържа имунната система в готовност в няколко проучвания. Комбинацията от 6 бактериални щама има способността да активира онези клетки от имунната система (NK клетки), които работят за неутрализирането на заразите и едновременно с това да подпомагат производството на молекули, които правят лигавиците в тялото по-устойчиви на микроби.

Омни-Биотик 6 има и други полезни действия за червата и организма, като например способността да подпомага терапията при хронична кандидоза и бактериална вагиноза. Особено подходящ е също при метаболитни нарушения, при хронични състояния в гастроентерологията, за детоксикация и при запек.

Казват, че здравето започва от червата – сега можете да направите важна стъпка в грижата за чревния микробиом, а по този начин и за цялостното си здраве!

Прочети повече за Омни-Биотик 6:

Акция за лоялни потребители на Омни-Биотик 6: отборът на добрите бактерии за силен имунитет