fbpx

Елиз страда от силно и продължително главоболие близо 20 години, но с класическа мигрена с аура е диагностицирана от 2018 година. В началото пристъпите на главоболие са били по-редки и с по-малък интензитет и продължителност и е успявала да ги овладее със стандартните аналгетици, но постепенно са зачестили и са станали по-продължителни.

„Получавах по няколко пристъпа на месец, като продължителността им варираше между 24 часа и 48 часа. Посетих невролог и бях диагностицирана с класическа мигрена с аура. Симптомите са много силно и постоянно главоболие, зрителни нарушения – присвяткване, силна чувствителност към шум, както и гадене и повръщане.

Главоболието го имам от близо 20 години, но мигренозните пристъпи със зрителни смущения, чувствителност към шум, гадене и повръщане ги имам от около 3-4 години. В началото използвах стандартни аналгетици с метамизол или с ибупрофен, а след това невролог ми изписа схема с три медикамента за мигрена. В момента приемам единия медикамент вече втори месец и друг при за пристъпи, но определено този при пристъпи не ми помага.

За Омни-Биотик Мигра разбрах преди около 2 месеца при разговор с познат и той ми го препоръча. Пристъпите ми толкова бяха зачестили, че бях готова да пробвам, ако не помогнеше, поне нямаше да навреди. Използвам продукта от 30 дни и честотата на пристъпите определено намаля, тъй като имах по 4, а понякога и 5 пристъпа за месец. При приема на Омни-Биотик Мигра за 30 дни имах само един пристъп и той беше без гадене и повръщане. Чувствам се добре и вярвам, че пристъпите ще идват по-рядко и всичко ще минава по-лесно. Определено бих препоръчала Омни-Биотик Мигра на всеки с подобни симптоми.“

Дама, страдаща от класическа мигрена с аура, се чувства добре с Омни-Биотик Мигра